Logo

موسسه آموزش عالی غیر دولتی غیر انتفاعی عطار

Attar institute Of Higher Education

پرداخت علی‌الحساب شهریه و انتخاب واحد نیمسال اول ۱۴۰۵_۱۴۰۶

منافزاده:
#اطلاعیه مالی
 
پرداخت علی‌الحساب شهریه و انتخاب واحد نیمسال اول ۱۴۰۵_۱۴۰۶
 
🔔به اطلاع دانشجویان عزیز می‌رساند، به منظور دسترسی به پرتال دانشجویی و انتخاب واحد خود در نیمسال اول 1405 _1406 از 1405/06/24 لغایت1405/06/30 لازم است مبلغ علی الحساب شهریه خود را پرداخت نمایند:
1) دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ناپیوسته مبلغ علی الحساب 60.000.000 ریال (معادل شش میلیون تومان) و الباقی شهریه طی 2 قسط حداکثر تا 5آبان  ماه 1405 و ۵ آذرماه 1405 باید پرداخت شود.
2) دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد مبلغ علی الحساب 90/000/000 ریال (معادل نه میلیون تومان) و الباقی شهریه طی 2 قسط حداکثر تا 5 آبان  و 5 آذر 1405 باید پرداخت شود.
 
🌐 نحوه پرداخت:
1) پرداخت الکترونیکی از طریق درگاه اینترنتی تنها از طریق کامپیوتر و با مرورگر موزیلا فایرفاکس (درج در کارنامه مالی به صورت آنی) انجام شود .
2) پرداخت از طریق دستگاه کارت خوان در واحد مالی که بعد از 24 ساعت در کارنامه مالی درج می‌شود.
3) دانشجویان عزیز در پرتال دانشجویی قسمت مالی زمان پرداخت اقساط شهریه خود را ملاحظه خواهند نمود.
 
⚠️نکات مهم :
  باتوجه به اینکه پرداخت از طریق درگاه بلافاصله در کارنامه مالی دانشجو درج می‌شود، ترجیحاً دانشجویان گرامی از این طریق شهریه خود را پرداخت کنید.
در صورتی که پرداخت از طریق درگاه مقدور نباشد، لازم است دانشجو با مراجعه به واحد حسابداری نسبت به پرداخت شهریه با داشتن شناسه پرداخت (کدملی یا شماره دانشجویی) اقدام نماید.
  هرگونه پرداختی به جز دو مورد فوق قابل قبول مؤسسه نیست و تبعات آن بر عهده دانشجو است.
 پس از گذشت 24 ساعت از پرداخت لازم است دانشجو کارنامه مالی خود را کنترل کند و از واریز وجه اطمینان حاصل نماید. در صورت وجود مغایرت با مسئول فناوری جناب آقای مهندس دهستانی ، داخلی 131 تماس حاصل فرمایید یا به صورت حضوری به واحد فناوری مراجعه کنید.
 
📌یادآوری مهم:
فرآیند پرداخت شهریه بدون دریافت چک برای دانشجویان عزیزی که به موقع و در تاریخ مقرر شهریه پرداخت نموده‌اند، انجام می‌‌شود. بدیهی است برای دانشجویان نادری که در تاریخ مقرر شهریه مربوطه را پرداخت نکرده‌اند، برای تقسیط شهریه لازم است چک صیادی به همراه داشته باشند.  
 
 با آرزوی توفیق  
-مدیریت مالی موسسه آموزش عالی عطار


برای این مطلب امکان ارسال نظر وجود ندارد