Logo

مشاوره

مؤسسه آموزش عالی عطار

معرفی

 مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشجویان مؤسسه آموزش عالی عطار

ما محرمان خلوت انسیم غم مخور        با یار آشنا سخن آشنا بگو

مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشجویی دانشگاه فردوسی وابسته به حوزه معاونت دانشجویی و  فرهنگی مرتبط با دفتر مرکزی مشاوره در وزارتخانه می‌باشد. کلیة خدمات این مرکز کاملاً تخصصی و ویژه دانشجویان است. فضای مرکز، شامل بخش اداری، اتاق برای فعالیت‌های پژوهشی و کتابخانه، چهار اتاق مشاوره فردی، یک اتاق جهت مشاوره گروهی و  دو اتاق سمینار جهت برگزاری کارگاه‌ها می‌باشد. فعالیت‌های این مرکز در دو حوزه خدمات روان شناختی(برای مراجعان) و خدمات مددکاری(برای مددجویان) از یکدیگر قابل تفکیک است. علاوه بر این ارایه خدمات، فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی و اقدامات پیش‌گیرانه نیز توسط مرکز انجام می‌شود.

اهداف مرکز :

1- کاهش مشکلات روان‌شناختی دانشجویان(ناشی از دوری از خانواده، محیط زندگی قبلی و دوستان سابق، و در نتیجه کم شدن حمایت‌ها و نیز کنترل‌های خانواده، حضور در جمع دوستان و محیط خوابگاه، وضعیت تحصیلی متفاوت با گذشته، شرایط سنی دوره جوانی و محیط دانشگاهی مختلط) و کمک به سازگاری بهتر با محیط دانشگاه(شامل کلاس‌ها و امتحانات، دوستان، استادان، کارکنان) از طریق ارایه کمک‌های روان‌شناختی.

2- پیش‌گیری از مشکلات احتمالی روان‌شناختی و تحصیلی در آینده

3- کاهش مشکلات مختلف از طریق کمک‌های مالی، درمانی و نظیر اینها

4- کمک به تصمیم‌گیری در زمینه‌های تحصیلی، ازدواج، شغل و نظیر اینها

 5- پیش گیری اولیه یا پیش گیری از بروز مشکلات روان شناختی از طریق برگزاری کارگاه‌های آموزشی، برگزاری جلسات سخنرانی، پرسش و پاسخ، همایش‌ها و اردوها، توزیع بروشور، نشریه، کتاب و سی دی‌های آموزشی و خودیار برای دانشجویان، کارکنان و استادان به منظور افزایش و بهبود آگاهی‌ها و مهارت ها. شناسایی و مداخله در بحران در مورد دانشجویانی که در معرض خطر خودکشی قرار دارند.

6- پیش گیری ثانویه یا پیش گیری از بروز اختلالات روان شناختی به منظور مداخله، درمان و کاهش طول دوره اختلال و برقراری حمایت‌های لازم، از طریق برگزاری طرح‌های ملی بررسی سلامت روان و طرح‌های پژوهشی شیوع شناسی، شناسایی دانشجویان در معرض خطر از طریق حضور مددکار و مشاور در خوابگاه‌های دانشجویان و در مرکز مشاوره دانشجویی.

 7- پیش گیری سطح سوم یا پیش گیری از توسعه اختلال از طریق خدمات حمایتی، بازپروری و مددکاری، برگزاری کلاس‌های ورزشی، بستری، تغییرات محیطی نظیر تغییر محیط آموزشی و خوابگاهی(از طریق پیشنهاد به کمیسیون موارد خاص)، ارائه روان درمانی حمایتی و معرفی به روان پزشک؛ مداخله در بحران در مورد دانشجویانی که اقدام به خودکشی نموده اند.

 


برای این مطلب امکان ارسال نظر وجود ندارد

یکبار ثبت نام کرده (راهنمای ثبت نام) و با نام کاربری و رمز عبور خود وارد سامانه شده و نوبت مشاوره را رزرو کنید (راهنمای رزرو نوبت)

 

جهت ارتباط با مشاوره می‌توانید تیکت هم بگذارید.

 

هم اکنون دکمه ورود به سامانه را لمس کنید.

ساعات حضور مسئول مرکز مشاوره:
 
 یکشنبه : ساعت  ۱۴  تا ۱۷
چهارشنبه : ساعت ۱۰ تا ۱۳